Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

"Toi­vot­ta­vas­ti enää ei tar­vit­se painaa pe­ruu­tus­nap­pia" – Rukan talven ta­pah­tu­mis­ta osa jo myyty lop­puun: Rap ja pi­po­lät­kä vetävät

Hiljaiselo tapahtumarintamalla on päättymässä. Rukan tapahtumista osa on jo varattu loppuun. Yksi tulevan talven tapahtumista on LUMI-festivaali, joka kokoaa suomalaiset vientiartistit ja kansainväliset musiikkialan vaikuttajat Rukalle.

Jesse Markin oli mukana LUMI-festivaalin viime vuoden line upissa.
Jesse Markin oli mukana LUMI-festivaalin viime vuoden line upissa.

Peruttu-sana tapahtumakalentereissa on jäämässä historiaan. Esimerkiksi Rukalla on tarkoitus viedä läpi syksyn ja talven aikana kaikki tutut tapahtumat, ja uusiakin on luvassa. Yksi uusista on LUMI-festivaali, joka on ollut tarkoitus järjestää jo kahdesti, mutta koronatilanne on estänyt sen joka kerta. Nyt kansainvälisyyteen tähtääville suomalaisille artisteille järjestettävä festivaali on vihdoin toteumassa helmikuussa.

– Samoin ajatuksin ja miettein ollaan kuin jo vuonna 2019, kun tapahtumaa yritettiin järjestää ensimmäistä kertaa. Ollaan uuden äärellä. Ollaan luomassa uutta konseptia, jonka tarkoitus on auttaa merkittävästi suomalaista musiikkivientiä, iloitsee Is This Art! -tuotantoyhtiön Aki Roukala, joka on suunnitellut tapahtuman.