Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

"Työ­tur­val­li­suua­siat on tärkeä ottaa huo­mioon tuol­lai­ses­sa pai­kas­sa" – kaksi riip­pu­sil­taa vie­rek­käin Kit­ka­joen Myl­ly­kos­kel­la ra­ken­nus­työ­maan ajan al­ku­ke­säl­lä

Kuusamon Juumassa sijaitsevan Kitkajoen Myllykosken riippusillan uusimisen hinta on 70 500 euroa. Kaupunki järjesti tarjouskilpailun, jossa kahdesta tarjouksesta halvempi oli tämän suuruinen. Urakoija on Tunturirakennus Oy.

Hintaan kuuluu uuden sillan rakennustyöt sekä vanhan sillan purkaminen ja pois kuljettaminen. Uusi silta tehdään vanhan viereen ennen vanhan purkamista.

– Paikalle ei tarvitse viedä mitään raskaampaa konetta. Isointa on porat sitä varten, että porataan uusien silta-ankkureiden reiät kallioon, sanoo Tunturirakennus Oy:n toimitusjohtaja Toni Pätsi.

– Työturvallisuuasiat on tärkeä ottaa huomioon tuollaisessa paikassa. Olemme kyllä tehneet haastavissa kohteissa ennenkin töitä.

Riippusiltaurakassa Tunturirakennus Oy ei ole aiemmin ollut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi