Toimittajalta: Toi­mit­ta­jal­ta: In­huil­laan­kos nyt oikein ura­kal­la vai syö­dään­kös samalta lau­ta­sel­ta?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Yltääkö pe­rus­suo­ma­lais­ten noste Koil­lis­maal­le asti? Kuu­sa­mos­sa ta­voi­tel­laan viittä paik­kaa: "Nyt meillä on us­kal­tau­tu­nut ehdolle mal­til­li­sem­man siiven edus­ta­jia, ja se varmaan poikii ää­nes­tä­jiä"

Koillismaalla perussuomalaisten paikallisyhdistysten puheenjohtajat uskovat muutokseen, vaikkakaan eivät näe sitä yhtä suurena kuin valtakunnan tasolla.

Valtakunnallisesti perussuomalaisille povataan hyvää kuntavaalitulosta. Keväällä Kuusamon Perussuomalaisten puheenjohtajan paikalle noussut Tero Kokko uskoo nosteen kantavan Koillismaalle asti - vaikkakaan ei niin voimakkaana kuin muualle.

– Uskon, että muutos tulee tapahtumaan. Uskon itse, että keskustan kannatus on alle 50 prosenttia. Meidän puolue haluaa lottovoiton. Sen että suunta kääntyy kaikkialla. Siihen Kuusamo ei ole ehkä vielä valmis, mutta muualla se käännös tulee varmaan tapahtumaan.

Kokko kertoo, että Kuusamossakin havitellaankin nyt jopa viittä paikkaa valtuustosta. Tällä kaudella valtuustossa on ollut yksi perussuomalaisten edustaja.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.