Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Asenne rat­kai­see, kun va­lin­to­ja tehdään ur­hei­lu­ylä­kou­luun – oma tieni olisi noussut to­den­nä­köi­ses­ti pystyyn jo va­lin­ta­vai­hees­sa

Koillissanomat uutisoi keskiviikkona 6. syyskuuta Nilon koulun ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian suunnitelmasta, jossa yläkoulu liittyy Olympiakomitean urheiluyläkouluverkostoon. Sydämeni pomppasi pari ylimääräistä lyöntiä, kun kuulin tästä ensimmäistä kertaa. Hienoa ja mahtavaa!

Olen itse Nilon koulun kasvatteja. Urheilu on ollut aina sydäntäni lähellä, harrastinpa sitä joskus tavoitteellisestikin. Tosin asenteessani olisi ollut varmasti ohjaamista oikeaan suuntaan. Näin aikuisiällä menneitä pohtineena koen, että minulle tärkeämpää oli olla joukkuetta ja harrastusporukkaa kuin se, että olisin paras tai voittaisimme aina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.