Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Jos tai­vaal­ta vihmoo räntää kol­mat­ta kuu­kaut­ta putkeen saattaa mieleen juo­lah­taa, että jotain olisi pitänyt tehdä

Lienee enemmän sääntö kuin poikkeus, että kahden ihmisen keskustellessa puhe kääntyy jossain vaiheessa säähän. Luonnonilmiöön, joka on osa meidän jokaisen arkea ja pyhää. Hyvässä ja pahassa.

Tänä syksynä, jokainen nokkansa ulos laittanut on saanut kokea jälleen säärepertuaarin koko kirjon. Eikä ihme, sillä maailmalla on käynnissä erilaisia tapahtumia, jotka vaikuttavat myös meidän kokemaamme. On El Niño ja ennätyslämpimät meret sekä vauhdilla sulavat jäätiköt. Eivätkä tappavat helteet ole unohtuneet niissä maissa, jossa kärvistellään kesällä viikkokausia kuumuuden alla.

Arpaonni on suosinut koillismaalaisia sääruletissa ja saimme jälleen kausilipun vuoristorataan. Viime viikkoja muistellessa summailen, että alkusyksy oli harvinaisen lämmin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi