Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

"Jou­lu­puu­ke­räyk­ses­tä saatu lahja voi olla jol­le­kin lap­sel­le ainoa koko jou­lu­na" – Auta te­ke­mään lap­sel­le joulu: toi­vee­na 520 lahjaa

Joulupuukeräyksessä toiveena on 520 lahjaa.

Säilytystilan pöydällä on kolme rullaa lahjapaperia ja rullat keltaista ja punaista lahjanarua. Vieressä teippiä ja kahdet sakset.

Seinustalla on rivi lahjapaketteja pinossa ja kasassa. Muodoista on vaikea päätellä sisältöä, mutta moni näyttää pehmeältä.

Kuusamon Nuorkauppakamarin järjestämään perinteiseen Joulupuukeräykseen on jätetty tänä vuonna 520 lahjatoivetta. Määrä on yli kaksinkertaistunut kymmenessä vuodessa.

– Apua tarvitsevien perheiden määrä on todennäköisesti lisääntynyt. Lisäksi perheet myös ottavat apua vastaan, kun sitä tarjotaan, Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Kaisa Määttä selventää muutosta.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.