Mäkelän koulu saa ve­si­ka­ton kor­jauk­sen, Pork­ka­tör­mä teki pienen co­me­bac­kin, mutta tuomio säilyi – Kuu­sa­mon val­tuus­to nuiji kasaan bud­jet­ti­ko­kouk­sen häm­mäs­tyt­tä­vän no­peas­ti

Luonnonsuojelu: Nokia pe­rus­taa uuden luon­non­suo­je­lu­alueen Ala-Kit­kal­le

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Koil­lis­maal­la eläin­lää­kä­ri­pal­ve­lut toi­mi­vat taas nor­maa­lis­ti – Päi­vys­tys ja kii­reel­lis­tä hoitoa vaa­ti­vat sai­raus­ta­pauk­set on saatu hoi­det­tua vai­keas­ta ti­lan­tees­ta huo­li­mat­ta

Kuusamon, Posion ja Taivalkosken ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen eläinlääkäripalvelut toimivat taas normaalisti.
Kuusamon, Posion ja Taivalkosken ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen eläinlääkäripalvelut toimivat taas normaalisti.
Kuva: Mikko Halvari

Kuusamon, Posion ja Taivalkosken ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen eläinlääkäripalvelut toimivat taas normaalisti. Päivystys ja kiireellistä hoitoa vaativat sairaustapaukset on saatu hoidettua vaikeasta tilanteesta huolimatta, Kuusamon kaupunki tiedottaa.

Tällä hetkellä eläinlääkäripalveluiden saatavuus on taattu. Taivalkosken ja Kuusamon toimipisteissä palveluista vastaa kaupungineläinlääkäri Niina Oksman ja Posiolla kaupungineläinlääkäri Satu Lamberg. Päivystyksiä hoitavat kaupungineläinlääkäreiden lisäksi tilapäiset virkaeläinlääkärit sekä ostopalveluna yksityiset toimijat, tiedotteessa sanotaan.

Rekrytointien ansiosta saadaan lisäresursseja eläinlääkintään jo tämän kevään ja kesän aikana, jolloin tilanne normalisoituu.

Kuusamon kaupunginvaltuusto myönsi 31.3.2022 pitämässään kokouksessa lisämäärärahan eläinlääkärien ja lomittajien rekrytointiin ja eläinlääkintäyksikön toiminnan kehittämiseen.