Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Koil­lis­sa­no­mat tästä!

Tilaajille

"Lappi myy hyvin, joten ha­lu­sim­me laa­jen­taa Kuu­sa­moon" – Es­pan­jas­ta pian satoja pukin luo, kun es­pan­ja­lais­jä­tin ty­tär­yh­tiö E-North Safaris aloit­taa toi­min­tan­sa Rukalla

Uusi matkailuyritys aloittaa entisen Ruka Golfin tiloissa. Espanjalaisvetoinen E-North Safaris haluaa esitellä turisteille Kuusamon kaunista luontoa kestävästi. E-North Safaris on osa isoa espanjalaiskonsernia, joka tuo turisteja myös Lappiin. Yritys tuo omat oppaat, koska alueelta ei löydy riittävästi espanjan taitajia, mutta elämykset tarjoavat paikalliset.

Kuusamossa nähdään pian taas espanjalaisturisteja, kun espanjalainen E-North Safaris aloittaa pakettimatkojen toteuttamisen entisen Ruka Golfin toimiston tiloissa. Ensimmäiset turistit tulevat joulukuun 4. päivä, kertoo Jordi Rivera. Hän on Icarion-matkanjärjestäjän tuotepäällikkö.

– Kaksi charterlentoa, toinen Barcelonasta, toinen Madridista. Seuraava lento on 8. joulukuuta. Isoja ryhmiä tuodaan jouluksi ja uudeksi vuodeksi. Osa heistä menee Sallaan, osa Iso-Syötteelle, mutta isoin osa jää Kuusamoon. Tammikuun ensimmäisen viikon jälkeen myymme matkoja yksittäisille espanjalaisasiakkaille, jotka saapuvat Finnairin lennoilla.