Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Golf­ken­tän tu­le­vai­suus taat­ta­va pi­kai­ses­ti – tällä het­kel­lä kenttä on kon­kurs­si­pe­sän hal­lus­sa

Kuusamon keskustaan on kehittynyt ulkoilijoiden paratiisi. Petäjäkankaalla voi harrastaa aktiivista liikuntaa niin kesällä kuin talvellakin. Holiday Clubin monipuolisen tarjonnan lisäksi Petäjäkankaan luonnonkauniissa maisemissa risteilee niin talvi- kuin kesäliikuntareittejä.

Vuonna 2013 valmistui Petäjäkankaalle uusi täysimittainen golfkenttä. Kenttätöiden yhteydessä maisemoitiin myös alueen ulkoliikunnan puitteita. Alueesta tuli ilmava ja avara, jossa golfkenttä ja ulkoliikuntareitit sulautuvat saumattomasti yhteen.

Kuusamossa toimii aktiivinen golfseura Kuusamo Golf Ry. Jäseniä seurassa on yli 300 (338). Suurin osa jäsenistä on paikkakuntalaisia, mutta ulkopaikkakuntalaisten osuutta ei voi väheksyä, koska iso osa heistä on ”osa-aikakuusamolaisia”.

Paikkakuntalaisina sokaistumme helposti kotiympäristömme ilmeeseen. Jututtaessani kentällämme ulkopaikkakuntalaisia pelaajia, niin saan poikkeuksetta ylistäviä, jopa yllättäviä kommentteja niin Kuusamosta yleensä, kuin erityisesti Petäjäkankaan ulkoilualueesta ja itse golfkentästämme.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi