Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Kau­pun­gin­val­tuus­to linjasi vah­vas­ti kou­lu­ver­kon tu­le­vai­suut­ta – yh­teis­työs­sä on voimaa

Oli mielenkiintoista seurata viimeisintä Kuusamon kaupunginvaltuuston kokousta etänä. Kouluverkkoasia oli esityslistan loppupäässä, mutta se jaksoi kirvoittaa kymmeniä puheenvuoroja ja ajatuksia.

Lähes kaikista puheenvuoroista kuvastui todella hyvä Me-henki, positiivinen ja luottavainen, kauas tulevaisuuteen tähtäävä toiminta-ajatus.

Kyläkoulujen erityisasema tarjoten maaseudun monipuolisen ja virikkeellisen oppimisympäristön sekä valmiiksi kaavoitettu kyläalue ja kaavoitettavaksi suunnitellut alueet nousivat puheenvuoroissa esille.

Nyt linjattiin hienolla hyvähenkisellä tavalla nelinapainen koulutuksen kasvukäytävä Kuusamon taajama – Käylä akselille, jossa Nissinvaaran koulu jatkaa toimintaa normaalisti ja toimintaa kehittää.

Nyt linjattiin hienolla hyvähenkisellä tavalla nelinapainen koulutuksen kasvukäytävä Kuusamon taajama – Käylä akselille.

Muutamia nostoja kouluasian käsittelystä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi