Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lu­ki­jal­ta: Onko iso kuva hukassa Koil­lis­sa­no­mien uu­ti­soin­nis­sa?

Entisenä Koillissanomien vuosikymmenien tilaajana kävin noin kaksi vuotta sitten, aikana ennen koronaa, henkilökohtaisesti suullisesti päätoimittajalle hänen työhuoneessa sanomassa tilauksen irti.

Samalla luonnollisesti keskustelimme tilauksen lopettamisen syistä ja ilmoitin hänelle tyytymättömyyteni lehden juttuvalinnoista, jotka mielestäni painottuivat liika koiriin, kissoihin ja välillä jopa heppoihin, mutta vähemmän siihen mitä täällä takamailla teemme ”töiksemme”, eli millä me tulemme toimeen.

Päätoimittaja tiedusteli tarkemmin, että mistä meidän sitten pitäisi kirjoittaa. Kerroin hänelle esimerkkinä, että vaikkapa maanviljelijöistä, joilla ei ollut takana helppoja vuosia ja lieneekö edessäkään, joten kannustava asiajuttu ei olisi pahitteeksi.

No entä nyt. Tiistaina viljelijöiden omistama maineikas Kuusamon Osuusmeijeri vietti 70-vuotispäiväänsä toimipaikalla viljelijöiden ja ystäviensä kanssa. KOM on näinä vuosikymmeninä kokenut niin myötä- kuin vastamäkeäkin ja historia ansaitsee hatunnoston meiltä kaikilta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi