Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Mäen ja yh­dis­te­tyn hommat sujuvat – maljat kuu­si­kymp­pi­sel­le nou­se­vat Rukan mä­ki­mon­tus­sa

Kahdeskymmenes Ruka Nordic kuluu Pirjo Karjalaiselta yhdistetyn hyppyjä arvioiden.

Kuusamo

Pirjo Karjalaisen elämässä mäkihyppy ja yhdistetty ovat näytelleet isoa roolia jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Kipinä syttyi omien lasten hyppyharrastuksen kautta.

– Siitä on nyt 33 vuotta, kun meidän Janne aloitti hyppäämisen. Janne lopetti aika nuorena ja siirtyi tuomarihommiin. Pekka hyppäsi vähän pidempään.

Sekä Pirjo että viime viikolla 40 vuotta täyttänyt Janne Karjalainen kuuluvat tänä päivänä suomalaisten FIS-mäkihyppytuomareiden joukkoon. Molemmille on ehtinyt kertyä kokemusta kansainvälisistä kilpailuista jo pidemmältä aikaa. Pirjo Karjalaisen seuraava tuomarointitehtävä on edessä jo tällä viikolla, kun hän toimii yhtenä yhdistetyn tuomarina Rukan maailmancupissa. Vuodesta 2002 asti jokaikisessä Rukan maailmancupissa mukana ollut Karjalainen on vasta toista kertaa arvostelemassa hyppyjä Ruka Nordicissa. Viime vuonna hän tuomaroi mäkihyppyä. Tämän vuoden kisoihin Karjalainen oli menossa tekemään sitä mitä yleensäkin on tottunut Rukan kisaviikonloppuna tekemään – organisoimaan erilaisia asioita mäkimontussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi