Juuri nyt: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­lua jat­ke­taan – tälle vuo­del­le suun­nit­te­luun 300 000 euroa

Joko luit: Po­lii­sin työstä vir­ka­va­paal­la oleva Tuomo Pulk­ka­nen kou­lut­tau­tuu uuteen am­mat­tiin

Toimittajalta: Har­joi­tel­kaam­me te­rä­vien kivien väis­te­lyä tiellä ja hen­git­tä­kääm­me syvään

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

"Me olemme Lap­pi-il­lal­li­sen edel­lä­kä­vi­jöi­tä" – Hotelli Roayl Rukassa on tar­joil­tu Lap­pi-il­lal­lis­ta jo 20 vuoden ajan: Mikä on suosion sa­lai­suus?

Royalissa alusta lähtien työskennellyt ja illallisen kehitellyt Irmeli Pasma-Murtovaara kertoo, että Lappi-illallinen on pysynyt lähes muuttumattomana 20 vuoden ajan.

Hotelli Royal Rukan Lappi-illallinen pitää sisällään muun muassa poroa ja paikallisia kaloja eritavoin valmistettuna.
Hotelli Royal Rukan Lappi-illallinen pitää sisällään muun muassa poroa ja paikallisia kaloja eritavoin valmistettuna.
Kuva: Krista Kallioniemi

Paahdettu poron sydäntä, marinoitua poron kieltä, maksaa paistettuna sekä tietenkin poronkäristystä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.