Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Oletko si­va­koi­nut vii­mek­si koulun lii­kun­ta­tun­nil­la? Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot ker­to­vat vinkit, miten ja missä hiih­to­har­ras­tus kan­nat­taa aloit­taa

Oikeanlaisiin hiihtovälineisiin ja -tekniikoihin kannattaa perehtyä. Helppoja latuja opetteluun löytyy Kuusamosta muun muassa Petäjälammelta tai Torankijärveltä.

Kuusamo
Erä-Veikkojen nuoret hiihtäjät Veera Pitkänen (vas.), Fanni Takkula, Iida Verkama ja Veikka Takkula näyttivät, miten mäen laskeminen onnistuu letkassa.
Erä-Veikkojen nuoret hiihtäjät Veera Pitkänen (vas.), Fanni Takkula, Iida Verkama ja Veikka Takkula näyttivät, miten mäen laskeminen onnistuu letkassa.
Kuva: Henri Ruuska

Hiihtokelit ovat viime aikoina olleet mitä oivallisimmat, kun pakkaset ovat lauhtuneet, ja kevättä kohti mennessä olosuhteet vain paranevat.

Ulkoilu luonnossa aurinkoisena ja leutona talvipäivänä varmasti maistuisi monelle, mutta jos on sivakoinut viimeksi lainasuksilla ja väärän mittaisilla sauvoilla yläasteen liikuntatunnilla, kynnys lähteä ladulle voi olla korkea.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi