Toimittajalta: On­nel­li­suus koostuu useista eri pa­li­kois­ta – ei ole väärin unel­moi­da niistä kai­kis­ta

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

”Olin jo lapsena kiin­nos­tu­nut siitä, että ihminen osaa laulaa oi­keas­ti, eikä vain honota nenään ja huo­kai­le” –  ­te­no­ri Jyrki Anttila perää lau­la­jil­ta ää­ni­alan ke­hit­tä­mis­tä: lauan­tai­na Anttila kon­ser­toi Kuu­sa­mos­sa

Tenori Jyrki Anttila juhlii tänä vuonna 35-vuotista uraansa. Ura on saamassa uutta suuntaa, sillä Anttila solmi ensimmäisen agentuurisopimuksensa Saksaan ja tähtää Keski-Euroopan lavoille laulamaan Wagneria. Lauantaina hän konsertoi Kuusamossa.

Kun Jyrki Anttila oli lapsi, kuului radiosta muun muassa Tapio Rautavaaran, Mauno Kuusiston, Jorma Hynnisen ja Martti Talvelan musiikkia.

– Näistä kappaleista minulla tulee aina oma lapsuus mieleen. Kaikki aina tuskailevat, että kun oli niin ankea lapsuus. Minulla oli ainakin ihan mukava lapsuus, on ollut ylä- ja alamäkiä kuten elämään kuuluu. Leikittiin metsissä ja urheiltiin ja oltiin läsnä toistemme seurassa, ei puhelimen varressa kuten nykyään, Anttila kuvailee.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 35 vuotta siitä, kun Jyrki Anttila piti ensikonserttinsa Kaukametsän salissa Kajaanissa. Kiertue juhlavuoden kunniaksi on parhaillaan menossa.
Tänä vuonna tulee kuluneeksi 35 vuotta siitä, kun Jyrki Anttila piti ensikonserttinsa Kaukametsän salissa Kajaanissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.