Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Poika yritti karata kah­des­ti hankea pitkin Posion päi­vä­ko­din pihalta – työn­te­ki­jät huo­ma­si­vat paon, eikä lapsi päässyt maan­tiel­le saakka

Tämän talven poikkeuksellisen runsaat lumikertymät aiheuttivat säikähdyksen Posion päiväkodilla kun siellä hoidossa ollut poika yritti karata piha-aidan yli lähellä olevalle Kuokkatielle. Lumihanki oli aidan korkuinen, joten pojan oli helppo aita ylittää. Poika saatiin heti kiinni, eikä hän ehtinyt tielle saakka.

Posion päivähoidon vs. varhaiskasvatusvastaava Tiina Krank oikaisee liikkeellä olevat huhut, että poika olisi päässyt karkaamaan pitemmälle, ja päässyt ylittämään maantien.

– Sama poika on itse asiassa yrittänyt kaksi kertaa pihalta karata aidan yli hankea pitkin. Nämä tapaukset on sattuneet 11.4. ja 30.4. Kummassakin tapauksessa päiväkodin työntekijät huomasivat tilanteen heti, eikä poika ehtinyt maantielle saakka.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi