Juuri nyt: Ui­ma­nie­men­tien re­mon­tis­sa Po­siol­la pal­jas­tui iso öl­jy­va­hin­ko – ”Saas­tu­nut­ta maa-ai­nes­ta olemme pois­ta­neet ja ajaneet 20 kuor­ma-au­ton la­val­lis­ta pi­laan­tu­nei­den maa-ai­nes­ten kä­sit­te­ly­lai­tok­seen Kemiin”

Viikon kysymys: Onko vapetus eli säh­kö­tu­pa­koin­ti tuttu ilmiö? – Kerro ko­ke­muk­sis­ta­si viikon ky­sy­myk­seen

Toimittajalta: Mitä yh­teis­tä on Kuu­sa­mon Pal­lo-Kar­huil­la ja Man­ches­ter Ci­tyl­lä?

Mainos: Syksyn supertarjouksena Koillissanomat Digi 4 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Posion kier­to­liit­ty­män tai­de­teok­sen pal­jas­ta­mi­nen siir­tyy, koska kun­nal­ta puuttui suun­ni­tel­ma ja lupa – "Kun­nal­la ei ollut asiassa oikeaa ti­lan­ne­ku­vaa"

Tieto tarkemman suunnitelman tarpeesta liikenneympyrän taideteoksen sijoittamista varten ei siirtynyt, kun henkilöstöä kunnassa vaihtui, sanoo kunnanjohtaja Pekka Jääskö.

Posion kunnan Paula Suomiselta tilaama taideteos tulee Posion keskustan kiertoliittymän keskelle alueelle, joka on nyt nurmetettuna.
Posion kunnan Paula Suomiselta tilaama taideteos tulee Posion keskustan kiertoliittymän keskelle alueelle, joka on nyt nurmetettuna.
Kuva: Erkki Ahola

Posion kunta tiedotti viime viikolla, että se on päättänyt siirtää kiertoliittymän taideteoksen paljastamisen touko-kesäkuulle 2024, koska teoksen asennustyöt ovat osoittautuneet luultua vaativammiksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.