Joko luit: Hir­vi­kan­ta näyttää kään­ty­neen kasvuun

Viikon visa: Joko ko­kei­lit miten hyvin tunnet Kuu­sa­mon Erä-Vei­kot?

Toimittajalta: Läheltä piti -ti­lan­ne säi­käyt­ti

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Posion ul­koi­lu­rei­til­le myös maas­to­pyö­räi­ly­kais­ta – Va­paa-ajan asuk­kai­ta, mat­kai­li­joi­ta ja kun­ta­lai­sia kan­nus­te­taan oma­toi­mi­seen ja oh­jat­tuun liik­ku­mi­seen lä­hi­luon­nos­sa

Posion taajamasta Kirintövaaraan johtava pururata kunnostetaan ensi kesän aikana. Sen yhteyteen osalle reittiä rakennetaan maastopyöräilykaista. Lisäksi hankkeeseen sisältyy koulukeskuksen liikuntakampusalueelle rakennettava 18-korinen frisbeegolf-rata.

Hankkeen tavoitteena on parantaa jo olemassa olevaa Ahola-Kirintövaara -ulkoilureitistöä.

Toimintaympäristölautakunnan hyväksymän Ahola-Kirintövaara -ulkoilureitin rahoitussuunnitelman mukaan kokonaiskustannukset yhteensä ovat 56 700 euroa, josta kunnan omarahoitusosuus on puolet eli 28 350 euroa.

Hankesuunnitelman mukaan maastopyöräilyreitin vaatimat maatyöt ja maa-aineksen kuljetus paikalle tehdään kesä-heinäkuun aikana. Reittipohjan parannustyön maastopyöräilykäyttöön kunta hankkii ostopalveluna.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi