Mainos: Sieltä, missä tunnet elä­vä­si. Tutustu Koil­lis­sa­no­mat Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Ro­ko­tus­Cen­ter avataan Kit­kan­tiel­lä – Kri­tiik­kiä saanut ajan­va­raus­pu­he­lin ei takkua osas­ton­hoi­ta­jan mie­les­tä: "Jos se sanoo, että aikoja ei ole, ei sinne auta soittaa mi­nuu­tin päästä uu­des­taan"

Ikäihmiset rokotetaan edelleen seniorineuvolassa.

RokotusCenter avataan tänään tiistaina. Ajanvaraus tapahtuu edeleen vain takaisinsoiton ja myöhemmin sähköisen ajanvarauksen kautta.
RokotusCenter avataan tänään tiistaina. Ajanvaraus tapahtuu edeleen vain takaisinsoiton ja myöhemmin sähköisen ajanvarauksen kautta.
Kuva: Kaisa / Arkistokuva

Kuusamoon avataan koronarokotuksia varten RokotusCenter (Kitkantie 30). Sen ovet ovat auki ensimmäistä kertaa tänään tiistaina. Rokotusvuorossa ovat edelleen ikäihmiset ja riskiryhmään 1 kuuluvat 60-69-vuotiaat. RokotusCenteristä ei saa rokotusaikoja, vaan aikoja saa ainoastaan takaisinsoiton ja myöhemmin sähköisen ajanvarauksen kautta.

RokotusCenterin on tarkoitus palvella pysyvänä rokotuspaikkana kaikelle muulle väestölle paitsi ikäihmisille. Heidät rokotetaan edelleen seniorineuvolassa. Myös jotkut 70-75 vuotiaat voivat saada ajan RokotusCenteriinkin seniorineuvolan sijaan nyt, kun Astra Zenecan rokotetta voidaan antaa yli 70-vuotiaillekin THL uuden ohjeen mukaan.