Tilaajille

Ruo­ka­blo­gis­taan tun­net­tu lääkäri tuli Kuu­sa­moon ly­hyek­si ajaksi töihin, ihastui ja aikoo palaa syk­syl­lä uu­des­taan: ”Moni kaveri on ollut Kuu­sa­mos­sa töissä ja he ke­hui­vat paik­ka­kun­taa”

Suositun Viimeistä murua myöten -ruokablogin teko on Saara Atulalle sivutyö. Viime kuussa blogi keräsi noin 100 000 lukijaa.


Saara Atula pääsee Kuusamossa rauhalliseen luontoon, mikä ei ole Helsingissä itsestäänselvyys.
Saara Atula pääsee Kuusamossa rauhalliseen luontoon, mikä ei ole Helsingissä itsestäänselvyys.
Kuva: SAARA ATULA

Sahramileipä näyttää kuvassa yhtä aikaa rapealta ja pehmeältä. Värikkäät, täysin vegaaniset tai kasvispainotteiset pääruokakuvat saavat suunnittelemaan kauppalistaa. Seikkaperäiset reseptit, joissa opastetaan vaikkapa tofun käyttöön, vievät varmasti myös vähemmän aikaa keittiössä viettäneen onnistuneeseen lopputulokseen. Kokonaisuuden kruunaa leivonnaisten reseptit, joita on arkeen ja juhlaan.