TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Toi­mit­ta­jal­ta: Ville Aho rakensi park­ki­pai­kas­ta kan­sain­vä­li­sen mat­kai­lu­ky­län – te­ki­si­kö hän saman Itä-Ru­kal­le?

Viime torstaina käänsimme auton kohti Rukaa ja suuntasimme toimittajan kanssa haastattelemaan Rukakeskus Oy:n toimitusjohtajan paikalta syrjään siirtyvää Ville Ahoa.

Tunnen Villen niiltä ajoilta, kun työskentelin Rukakeskuksella. Matkalla mietin millaisen jalanjäljen Ville onkaan onnistunut jättämään Rukan ja Kuusamon matkailuhistoriaan.

Hanki Baarissa kahvin ja munkin ääressä haastattelu eteni, ja sitten toimittaja kysyikin Villeltä, että mikä on hänen työuransa suurin saavutus. Yllätyin, kun vastauksena ei ollutkaan pohtimani Rukan kylä, vaan Pyhätunturin liiketoiminnan kasvu kannattavaksi.

Kuusamolaisena ja ahkerana Rukan kävijänä pidän tuota länsipuolelle tunturia kasvaneen kylän merkitystä kaikista Koillismaalle parin viime vuosikymmenen aikana toteutetuista matkailun infrahankkeista merkittävimpänä.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.