Asuntopula: Kuu­sa­moon lisää vuok­ra-asun­to­ja ja mai­se­ma­tont­te­ja

Vanhat kuvat: Kuinka on suksi luis­ta­nut? – Katso kuvat men­neil­tä tal­vi­lo­ma­vii­koil­ta

Toimittajalta: Nuoriso ei olekaan pilalla

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Kolumni
Tilaajille

Toi­mit­ta­jal­ta: Ville Aho rakensi park­ki­pai­kas­ta kan­sain­vä­li­sen mat­kai­lu­ky­län – te­ki­si­kö hän saman Itä-Ru­kal­le?

Viime torstaina käänsimme auton kohti Rukaa ja suuntasimme toimittajan kanssa haastattelemaan Rukakeskus Oy:n toimitusjohtajan paikalta syrjään siirtyvää Ville Ahoa.

Tunnen Villen niiltä ajoilta, kun työskentelin Rukakeskuksella. Matkalla mietin millaisen jalanjäljen Ville onkaan onnistunut jättämään Rukan ja Kuusamon matkailuhistoriaan.

Hanki Baarissa kahvin ja munkin ääressä haastattelu eteni, ja sitten toimittaja kysyikin Villeltä, että mikä on hänen työuransa suurin saavutus. Yllätyin, kun vastauksena ei ollutkaan pohtimani Rukan kylä, vaan Pyhätunturin liiketoiminnan kasvu kannattavaksi.

Kuusamolaisena ja ahkerana Rukan kävijänä pidän tuota länsipuolelle tunturia kasvaneen kylän merkitystä kaikista Koillismaalle parin viime vuosikymmenen aikana toteutetuista matkailun infrahankkeista merkittävimpänä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi