Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Ulla Par­viai­sen ko­lum­ni: Isoa osaa kan­sas­ta nukkui vaa­leis­sa - eh­dok­kaat olivat ak­tii­vi­sia ennen ja jäl­keen: "Vaa­li-il­ta­na erään puo­lueen pai­kal­lis­pu­heen­joh­ta­ja seisoi pää­rai­til­la kän­nyk­kä kädessä ta­voit­te­le­mas­sa tek­nis­tä vaa­li­liit­toa"

Poliittiset ryhmät ovat eläneet tällä kertaa erilaiset vaalienaluskuukaudet. Vaalitkin siirrettiin huhtikuulta kesäkuulle. Jälkiviisaana voidaan todeta, että siirtopäätös oli viisas teko.

Korona piti vaaliväen tiukasti pihdeissään viimeisiä viikkoja lukuun ottamatta. Oli jo pelkona, että vaalikarnevaaliaika jää näissä kuntavaaleissa kokonaan kokematta.

Onneksi korona helpotti ja vaalikansa sai nauttia viimeisillä viikoilla perinteiseen tapaan vaalimakkarat, vaaliletut ja juoda vaalikahvia.

Mitä lähemmäksi vaaleja tultiin, sitä enemmän ehdokkaat näkyivät teiden varsilla, sosiaalisessa mediassa ja lehtien palstoilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi