Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

"Y­leen­sä se, mikä tulee, menee saman tien" – Rukalle ha­lu­taan muuttaa py­sy­väs­ti: nyt kau­pun­ki on kaa­voit­ta­mas­sa uusia va­kia­su­tuk­sen tont­te­ja

Kaupunki on kaavoittamassa lisää vakiasutuksen tontteja Rukalle. Kaava on tulossa nähtäville tämän vuoden aikana, mutta on hyväksymisvaiheessa aikaisintaan reilun vuoden kuluttua. Vakiasuntojen kysyntä Rukalta on kasvanut koko ajan.

Henri ja Tessa Suopanki ovat eivät ole löytäneet Rukalta omakotitaloa, vaikka ovat etsineet jo parin vuoden ajan. Suopangit eivät ole ainoita, jotka mieluusti joko ostaisivat tai rakentaisivat Rukalle omakotitalon, jos sopiva talo tai paikka tulisi vastaan. Rukalla vakituiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja tai taloja on kuitenkin tarjolla nihkeästi.

– Haluamme asua Rukalla tai noin 10 kilometrin säteellä täältä, koska molempien työpaikat ovat täällä. Lisäksi alueella on hyvät harrastusmahdollisuudet meille molemmille, maasto- ja alamäkipyöräilyä ja lumilautailua harrastava Henri Suopanki kertoo.

Kiinteistönvälitys LKV Saagan yrittäjä ja toimitusjohtaja Karita Karvonen kertoo, että heiltä kysellään koko ajan vakituiseen asumiseen tarkoitettuja kohteita.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.