Tilaajille

Kes­ki­viik­ko­na ope­tus­ra­vin­to­la Ros­ma­rii­nis­sa ruokaa tekivät pai­kal­li­set yrit­tä­jät rinta rinnan opis­ke­li­joi­den kanssa – Tem­pauk­sel­la ha­lut­tiin nostaa ra­vin­to­la-alan imagoa ja tuoda ura­ta­ri­na nä­ky­vik­si

Ravintola Kuksan yrittäjä ja keittiömestari Sonja Määttä osallistui opetusravintola Rosmariinissa järjestettyyn tempaukseen. Vieressä 3. vuoden kokkiopiskelija Tuomas Tasala.
Ravintola Kuksan yrittäjä ja keittiömestari Sonja Määttä osallistui opetusravintola Rosmariinissa järjestettyyn tempaukseen. Vieressä 3. vuoden kokkiopiskelija Tuomas Tasala.
Kuva: Kaisa Vänskä

Keskiviikkona pippuripihvi, uunilohi ja sienirisotto valmistuivat opetusravintola Rosmariinin keittiössä neljän kuusamolaisen ravintolan yrittäjän ja esimiehen sekä ravintola-alan opiskelijoiden yhteistyönä. Perinteisesti opiskelijat käyvät tutustumassa alan yrityksiin, mutta nyt yrittäjät ja päälliköt tulivatkin tapaamaan opiskelijoita oppilaitokseen.

Kyseessä oli ravintoloiden ja matkailualan toimijoiden sekä Nuora- ja Jobboost- hankkeiden tempaus ravintola-alan markkinoinniksi.