Juuri nyt: Pölkky hukkasi mah­dol­li­suu­ten­sa 3-0-voit­toon Hä­meen­lin­nan noustua kol­man­nes­sa erässä takaa ohi, nel­jän­nen erän voiton myötä pisteet jäivät kui­ten­kin Kuu­sa­moon

Joko luit: Matti Suur-Ha­ma­ri Linnan juhliin kol­mat­ta kertaa – kil­pa­uran­sa päät­tä­nyt pa­ra­lu­mi­lau­tai­li­ja ryhtyi ur­hei­lu­vä­li­ne­myy­jäk­si: "Olen opet­te­le­mas­sa ta­val­li­sen ihmisen arkea"

Toimittajalta: Olisiko nyt hyvä aika miettiä käy­te­tyn lahjan an­ta­mis­ta? Suurin osa suo­ma­lai­sis­ta ottaisi vastaan käy­te­tyn lahjan, mutta vain puolet on sel­lai­sen saanut

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

"Lu­mat­ta an­kan­poi­ka­tet­ta on kas­va­mas­sa jout­sen" – miln­kä­lais­ta väriä sinä saat pos­kii­si Kuusamo cityn pa­raa­ti­rai­tis­ta, sitten lo­pul­ta?

Asun pienessä ja kurjassa pitäjässä Lapin esikartanossa. Meillä ei ole juuri mitään. Harvoin edes sunnuntaisin voita rieskan päälle. Suolasärjen kanssa täytyy sitä järsiä ja painaa sitä piimäryypyllä alas ja toivoa, että siellä pysyy.

Sitten kun välillä sortuu käymään Pohjois-Pohjanmaalla Kuusamossa, tahtoo veri paeta sisustuksiin ja iho äljähtää kateudesta vihreäksi. Yhtenään on käytävä vessassa poskia viruttelemassa, jotta niissä edes jonkin verran punoitusta säilyisi. Kovin on näet Kuusamo vöyräs. Napit siellä asukkaiden etumuksista sinkoilevat päin vastaantulijan näköä.

No ei kun tosi puheessa olen sisikunnassani päällisin puolin ihaillut Kuusamon keskustan Kitkantien ja neljän tien risteyksen remonttia.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.