Kokeilu: Tekoäly otsikoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Mikäli mikä tahansa kou­lu­tus tai opis­ke­lu kiin­nos­taa, vastaa – Kou­lu­tus­ky­se­lyyn vas­taa­mal­la uutta tar­jon­taa Koil­lis­maan opin­to­va­li­koi­maan

Kuusamon kaupungin, Nuoret urapolulle- ja JobBoost –hankkeiden yhteistyönä toteutetun kyselyn tavoitteena on saada kattavasti tietoa siitä, minkälaista koulutustarjontaa alueelle kaivataan. Kyselyyn voi vastata kuka tahansa Kuusamon, Posion tai Taivalkosken kunnan asukas. Kyselyllä kartoitetaan asiaa kattavasti – ammattiopinnoista aina korkeakouluopintoihin asti, kerrotaan Naturpoliksen tiedotteessa.

Kyselystä saatavia vastauksia pääsevät hyödyntämään paikalliset oppilaitokset sekä lähialueen korkeakoulut ja yliopistot.

– Yrityselämän tarpeita kartoitetaan ja kuntalaisten toiveita kuullaan, kun paikkakunnalle suunnitellaan uusia koulutusaloja, tutkintoja tai kurssitarjontaa, tiivistää asian Kuusamon kaupungin sivistystoimenjohtaja Anne Koski-Heikkinen tiedotteessa.

Mikäli olet kiinnostunut mistä tahansa koulutuksesta tai opiskelusta, kyselyyn vastaaminen on tärkeää. Kyselyssä voi ilmaista myös suoraan jonkun tutkinnon tai ammatin, johon haluaisi kouluttautua.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.