Joko luit: Näin it­se­näi­syys­päi­vää juh­li­taan Koil­lis­maal­la

Viikon kysymys: Seu­ra­sit­ko Rukan maail­man­cu­pien kil­pai­lu­ja?

Kuvaajalta: Ruka Nor­di­cis­sa iski tunne, että olen vapaan tyylin kil­pai­lus­sa pe­rin­tei­sen suk­sel­la

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

"Sa­vo­lai­sit­tain voisi sanoa, että intoo täynnä kuin il­ma­pal­lo" – Kuu­sa­mon Erä-Veik­ko­jen uusi vah­vis­tus odottaa jo pääsyä Ruka Nor­di­cin val­mis­te­lu­jen pariin

Kuusamon Erä-Veikkojen hallituksen puheenjohtaja Matti Heikkilä sai yl­lät­tä­vän tup­la­joh­to­pes­tin, kun KEV:in toiminnanjohtaja ja Ruka Nordicin pääsihteeri erosivat.

Kuusamon Erä-Veikkojen (KEV) hallituksen puheenjohtaja Matti Heikkilä ottaa hoitaakseen Erä-Veikkojen ja Ruka Nordicin johtamisen väliaikaisesti. Aiemmat johtohenkilöt toiminnanjohtaja Aleksi Dahlman ja Ruka Nordicin pääsihteeri Marika Paananen ovat irtisanoutuneet. Kumpikin lähti omilla tahoillaan uusiin työtehtäviin ja haasteisiin. Ajankohta molempien lähdölle on Heikkilän mukaan pelkkää sattumaa.

KEV tiedotti asiasta maanantaiaamuna. Koillissanomat ei tavoittanut Aleksi Dahlmania tai Marika Paanasta kommentoimaan irtisanoutumistensa syitä.

KEV:in puheenjohtajuuden lisäksi Heikkilä on Kuusamon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja ajaa työkseen rekkaa ympäri Suomea. Riittääkö aika siis uusien vastuiden hoitamiseen?

– Ajaessa pystyy uskomattoman paljon hoitamaan asioita.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa