Juuri nyt: Posion käyt­töön ottama va­lio­kun­ta­mal­li li­sän­nyt avoi­muut­ta ja yh­teis­työ­tä – Kun­nan­joh­ta­ja: "Pää­tök­siin si­tou­du­taan po­ru­kal­la, tämä on de­mo­kra­tiaa par­haim­mil­laan"

Joko luit: Kun Antero Ve­te­läi­sen, 91, penkki va­ras­tet­tiin, ei mies jäänyt pyö­rit­te­le­mään peu­ka­loi­taan har­mis­tuk­sis­saan – hän teki tilalle kaksi uutta

Päätoimittajalta: Oma­pe­räi­syy­den ko­ros­ta­mi­nen on pienten kylien elin­eh­to – kyl­lä­hän sinäkin tiedät Puo­lan­gan pes­si­mis­min tai Sii­ka­lat­van sie­me­net?

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vaa­li­hu­mua Kuu­sa­mos­sa ja Tai­val­kos­kel­la  – näin kun­ta­lai­set kom­men­toi­vat tulevia vaaleja

Kuntavaalit lähestyvät, ja varsinainen äänestyspäivä on ensi sunnuntaina. Koillissanomat selvitti kansalaisten mielipiteitä vaaleista.

Koillissanomat keräsi kuntalaisten mietteitä tulevista kuntavaaleista. Kuntavaalit ovat ensi sunnuntaina, 13.6.

Tiina Inget-Luikku, Kuusamo – En ole vielä äänestänyt, mutta aion äänestää. Olen aika varma puolueesta, 2–3 ehdokasta puolueen sisällä ovat kiinnostavia. Toivon, että valtuustoon valitaan nuoria, innokkaita ihmisiä. Annan myös itse mahdollisesti nuorelle ääneni. Äänestän vaaleissa henkilöä, ja henkilöä valitessani katson samalla, onko puolue ok. Kuusamossa mielestäni hyvää on se, että tämä on hyvin lapsiperheystävällinen paikka. Työpaikkoja pitäisi kuitenkin saada lisää. Seuraavalta valtuustolta toivon viisautta päättäjiltä, jotta löydettäisiin kultainen keskitie ja mentäisiin yhdessä eteenpäin.
Tiina Inget-Luikku, Kuusamo – En ole vielä äänestänyt, mutta aion äänestää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.