Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Yli sata huol­ta­jaa oli jotakin mieltä siitä, pi­täi­si­kö Kuu­sa­mos­sa taas rassata kou­lu­jen op­pi­laak­siot­toa­luei­den rajoja – "Päät­tä­jä tekee viime kädessä pää­tök­set, mitä ta­pah­tuu"

Kuusamon kaupunki saattaa tehdä muutoksia Käylän, Rukan, Nissinvaaran ja Mäkelän koulujen oppilaaksiottoalueiden rajoihin. Yhtenä työkaluna rajojen tarkastelussa kaupungin kasvatus- ja sivistystoimiala järjesti aiheesta vanhemmille kyselyn, jonka vastausaika päättyi sunnuntaina.

Vastauksia kyselyyn tuli 106. Kysely oli suunnattu myös viisivuotiaiden huoltajille.

Viimeksi kesäkuussa 2022 kasvatus- ja sivistyslautakunta päätti muutoksista Nilonkankaan koulun, Torangin koulun ja Kirkkokedon koulun oppilaaksiottoalueiden rajoihin. Päätöksen taustalla oli kaupunginvaltuuston päätös Sänkikankaan ja Noukavaaran koulujen lakkauttamisesta samana vuonna.

Kaupunki järjesti kyselyn huoltajille jo keväällä 2022, kuten kaupungin kouluverkkosuunnitelmassa edellytettiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi