Otimme selvää: Kuu­sa­mon seu­ra­kun­ta­vaa­lien eh­do­kas­lis­tat jul­kais­taan maa­nan­tai­na, mutta ju­ri­dis­ta syytä pant­taa­mi­sel­le ei ole ollut

Toimittajalta: Sur­ma­no­ron nimen tarina on synkkä, kuten voit arvata

Luitko jo: Anu Pentik päästi toi­mit­ta­jan seu­raa­maan ta­val­lis­ta työ­päi­vään­sä, joka alkaa aina klo 5

Mainos: Lataa Koil­lis­sa­no­mat-so­vel­lus ja lue uu­tis­vir­taa pu­he­li­mes­sa tai tab­le­tis­sa - ohjeet tästä

Mainos: Paikallista tietoa ja ymmärrystä – tutustu Koillissanomiin 1 kk 1 €

Tilaajille

Jos näet tämän miehen tänään Käylän seu­dul­la peukku pys­tys­sä, ota kyytiin ja vie Rä­jäyt­tä­jien kei­kal­le! – Tero Mäkinen patikoi läpi Suomen hyvää tehden

Tero Mäkinen on kävellyt Turusta Kuusamoon ja jatkaa matkaa Nuorgamiin saakka. Elämäntapamatkailija on yhdistänyt matkustamiseen myös hyvän tekemisen. Pitkä matka on myös pysähtelyä, ihmettelyä ja kuljailua. Reitti kulkee Itä-Suomen kautta, koska alue näyttäytyi kokeneelle maailmanmatkaajalle eksoottisena ja kiinnostavana.Perjantain Tero Mäkinen vietti Rukalla ja kiipesi Valtavaaralle. Vaaramaisemat Koillismaalla, Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa ovat olleet reitin kohokohtia.
Perjantain Tero Mäkinen vietti Rukalla ja kiipesi Valtavaaralle. Vaaramaisemat Koillismaalla, Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa ovat olleet reitin kohokohtia.
Kuva: Tero Mäkisen kotialbumi

Kuusamosta ja pian Sallasta voi taas bongata yhden pitkänmatkankävelijän. Tero Mäkinen lähti huhtikuussa kävelemään Turusta tavoitteenaan saavuttaa Ylä-Lappi lokakuun alussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.