Viikonvaihde: Ko­rouo­man pio­nee­rin mat­kas­sa Rus­keal­la vir­ral­la

Menot: Nappaa tästä vinkit Koil­lis­maan me­noi­hin

Toimittajalta: Oman alan va­lit­se­mi­nen voi olla ta­sa­pai­not­te­lua in­to­hi­mon ja käy­tän­nön vä­lil­lä.

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Kiitos sinulle ve­ron­mak­sa­ja – olet aja­tuk­sis­sa­ni, kun seu­raa­van kerran joudun tur­vau­tu­maan ter­vey­den­huol­lon pal­ve­lui­hin

Vuosien varrella olen joutunut tai päässyt kokemaan useampaan kertaan terveydenhuollon palveluita. Niin yksityisellä kuin myös julkisella puolella.

Jo nuorena olin yksi Kuusamon terveyskeskuksen vakioasiakkaista. Milloin ravasin hammaslääkärin tarkastuksissa hampaiden oikomisen vuoksi, milloin olin saanut kolhun jääkiekkokaukalossa tai koripallokentällä. Puhumattakaan lumilauta jalassa sattuneesta puuta päin laskemisesta tai kaatumisesta hyppyrissä.

Sattuuhan sitä, kun elää aktiivista elämää. Ja nyt, kun ikävuodet alkaa lähestymään neljättä vuosikymmentä alkaa vuosien varrella harrastetut kohtalaisen rajut ja yksipuoleiset harrastukset näkymään kroppani kunnossa. Milloin on selkä kipeä, niskaa kolottaa tai polvea vihloo. Parasetamoli ja ibuprofeeni ovat tulleet tutuksi, välillä tuntuu, että liiankin kanssa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi