Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mos­sa fii­lis­tel­tiin kesää, ra­ju­il­man saa­pu­mi­ses­ta ei vielä var­muut­ta: "Ei se Pau­lan­kaan koh­dal­la ollut varmaa, yltääkö myrsky sinne asti"

Elokuun alun sää on poikkeuksellisen lämmin ja jatkunee sellaisena vielä hetken. Kauniissa säässä Kuusamon torilla maistui tiistaina jäätelö kaikessa rauhassa. Myskyn yltäminen Koillismaalle on kiikun kaakun.

Paula Kujala (takana vasemmalla), Ville Kujala, 5-vuotias Väinö Kujala ja 3-vuotias Pihla Kujala (edessä vasemmalla) pysähtyivät Kuusamon keskustaan jäätelölle.
Paula Kujala (takana vasemmalla), Ville Kujala, 5-vuotias Väinö Kujala ja 3-vuotias Pihla Kujala (edessä vasemmalla) pysähtyivät Kuusamon keskustaan jäätelölle.
Kuva: Kaisa Vänskä

Lämpömittarin elohopea kiipesi Kuusamossa alkuviikosta poikkeuksellisiin lämpölukemiin. Tulevien viiden vuorokauden keskilämpötila Kuusamossa on ennusteen mukaan noin 22 astetta, joka on viitisen astetta enemmän kuin ajankohdan tavanomainen keskilämpötila.

Tiistai-iltapäivän lämmin sää veti Jämijärveltä Kuusamoon lomalle tulleen Kujalan perheen keskustaan aurinkovarjon alle jäätelölle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi