Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mos­sa kaksi koulua lo­pet­ta­mas­sa ensi syksynä – Entä mitä eh­do­te­taan teh­tä­väk­si Rukan ja Käylän op­pi­lail­le?

Kuusamon kouluverkkosuunnitelmaa päivitetään ja kaksi koulua on nyt lakkautusuhan alla. Rukan ja Käylän kouluille taas esitetään kahta eri vaihtoehtoa. Nissinvaaran koulu sai ainakin vuoden jatkoajan.

Kuusamolaisia Noukavaaran ja Sänkikankaan kouluja uhkaa lopullinen ovien sulkeminen.
Kuusamolaisia Noukavaaran ja Sänkikankaan kouluja uhkaa lopullinen ovien sulkeminen.
Kuva: Mikko Halvari

Kuusamolaisia Noukavaaran ja Sänkikankaan kouluja uhkaa lopullinen ovien sulkeminen. Käylän koulua taas suunnitellaan sulautettavaksi osaksi Rukan koulua. Kouluverkkosuunnitelman päivitystä käsitellään tänään kasvatus- ja sivistyslautakunnan kokouksessa.

Esitysehdotuksen mukaan Noukavaaran ja Sänkikankaan koulut lakkautettaisiin. Noukavaaran oppilaat kulkisivat Nilonkankaan vanhalla koululla jo ensi syksystä ja siirtyisivät uuden koulun valmistuttua sen tiloihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi