Kokeilu: Tekoäly uutisoi Koil­lis­sa­no­mien jutut tällä vii­kol­la

TOIMITTAJALTA: Len­to­pal­lo­ke­vään rat­kai­su­het­ket lä­hes­ty­vät – Pölkky Kuu­sa­mon vä­him­mäis­ta­voit­tee­na run­ko­sar­jas­sa pitää olla kol­man­nen sijan säi­lyt­tä­mi­nen

Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­sa­mos­sa tiis­tai­na yksi ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­ta, jonka lähde ei ole tie­dos­sa – Myös muu­ta­mal­la mat­kai­li­jal­la todettu tar­tun­nat vii­mei­sen viikon aikana: "Ruuh­kai­seen ra­vin­to­laan ei kannata mennä"

KuusamoKuusamossa on todettu eilen (tiistaina 23.2.) yksi koronavirustartunta, lähialtistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin. Tartunnan lähde ei ole tässä tapauksessa tiedossa eli yhteyttä aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin ei ole voitu osoittaa, tartuntataudeista vastaava lääkäri Marika Käkelä Kuusamon terveyskeskuksesta kertoo Koillissanomille.

– Viimeisen viikon aikana on todettu myös muutamalla ulkopaikkakuntalaisella Rukalla oleskelleella henkilöllä Covid-19-tartunta. Näissä tapauksissa tartunnan lähde on ollut jäljitettävissä Kuusamon ulkopuolelle ja altistuneet ovat pääsääntöisesti olleet samaa matkaseuruetta. Laajemmilta altistumisilta näissä tapauksissa on vältytty, Käkelä sanoo.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.