Tilaajille

Lö­kä­pök­sy­jen olo­huo­nees­ta kaiken kansan pai­kak­si – Koko ajan vaih­tu­va ruo­ka­lis­ta vetää Hanki Baa­riin: "Rin­ne­ruo­ka voi olla jotain muu­ta­kin kuin ka­na­ko­ri tai rans­ka­lai­set"

Hanki Baarissa tarjoiltavan ruoan avainsanoja ovat itse tehty, eettisyys, vaihtuvuus ja konstailemattomuus.

Hanki Baarin ruokalista vaihtuu koko ajan. Kun jokin ruoka loppuu, pyyhitään se liitutaululta ja tilalle tulee toinen. Ruokalistaa kirjoittamassa Tony Liljeström.
Hanki Baarin ruokalista vaihtuu koko ajan. Kun jokin ruoka loppuu, pyyhitään se liitutaululta ja tilalle tulee toinen. Ruokalistaa kirjoittamassa Tony Liljeström.
Kuva: Mikko Halvari

Chorizzo-cheddarpasta, vege bolognese, haukipullat ja kookoswokki tofulla, kanalla tai häränrinnalla. Tänään Hanki Baarin ruokalistalta löytyvät muun muassa nämä annokset. Huomenna jokin niistä voi olla pyyhitty liitutaululta ja tilalla on jokin toinen ruoka.

– Meidän ruokalistamme ei ole esimerkiksi viikkokiertoinen, vaan meillä on jotakin ruokaa tietty määrä ja kun se loppuu, se vaihdetaan, Kaisu Myllylä, yksi omistajista, kertoo.