Suurpetokeskus: Avi antaa lau­sun­ton­sa Kuu­sa­mon Suur­pe­to­kes­kuk­ses­ta maa­nan­tai­na

Tero Karjalaisen kolumni: Vain tie­tys­tä kul­mas­ta nähty kaa­to­paik­ka kuuluu Ou­lun­tien näh­tä­vyyk­siin

Luitko jo: Lii­to-ora­vaa varten Tai­val­kos­kel­la pys­ty­tet­tiin ai­tauk­sia, joihin kasvaa haapoja

Mainos: Tilaajille livenä Arctic Volley - Pölkky Kuusamo pe 23.9. klo 18.30 ja la 24.9. klo 15. Tilaa tästä.

Tilaajille

Sa­vu­per­he sai lisää jä­se­niä, Kuu­sa­mon Juusto vastaa ko­ro­na-ai­ka­na muut­tu­nei­siin ku­lu­tus­tot­tu­muk­siin – "Ei kannata vaan ampua hau­li­kol­la ilmaan ja katsoa, miten käy"

Kuusamon Juuston toimitusjohtaja Jarmo Oksman ja gouda-juustoharkkoja. Perinteisen lisäksi tätäkin juustoa yrityksessä myös savustetaan.
Kuusamon Juuston toimitusjohtaja Jarmo Oksman ja gouda-juustoharkkoja. Perinteisen lisäksi tätäkin juustoa yrityksessä myös savustetaan.
Kuva: Mikko Halvari

Mieto savun tuoksu tunkeutuu sieraimiin Kuusamon Juusto Oy:n teollisuustilojen toisessa kerroksessa. Toimitusjohtaja Jarmo Oksman näyttää tuotantotilojen nurkkaan rajattua erityistä huonetta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.