Tilaajille

Vih­doin­kin kunnon ta­pah­tu­ma­ke­sä tulossa – katso tästä mitkä kaikki ta­pah­tu­mat aiotaan jär­jes­tää Koil­lis­maal­la

Tuleva kesä otetaan vastaan toiveikkaan varovaisesti tapahtumajärjestäjien taholta. Osa odottaa vielä vähän ennen päätöstä kesätapahtumasta.

-
Kuva: Vappu Jaakkola

Jospa tulevana kesänä pääsisi vihdoin markkinatunnelmaan. Tämä toive näyttää nyt lupaavalta, sillä muun muassa Posion Muikkumarkkinat on lyöty lukkoon. Ne järjestetään heinäkuun puolivälissä. 16.–17.7. Posion torilla pidettävät markkinat ovat olleet kaksi vuotta tauolla koronapandemian vuoksi. Luvassa kesällä on muun muassa sirkustelua, musiikkia, Miss Muikku -kilpailua ja vuoden posiolaisen valintaa, summaa Esko Alatulkkila, Posion Pyrinnön jääkiekkojaoston puheenjohtaja. Jaosto ja Posion kunta järjestävät tapahtumaa yhdessä.

Ohjelmanumeroita on niin aikuisille kuin lapsille, luvassa on pakopeliä ja minihevosia. Jatkotansseille markkinaväki voi suunnata uuteen Hotelli Aapaan. Markkinapaikkojen myyminen alkaa heti, kun se on mahdollista.