Joko luit: Kuu­sa­mon Vuoden mök­ki­läi­sen Pekka Er­vas­tin en­si­kos­ke­tus mökillä vie­tet­tyyn aikaan ta­pah­tui jo lap­suu­des­saan

Viikon kysymys: Hyö­dyn­sit­kö Black Friday tai Cyber Monday tar­jous­kam­pan­joi­ta?

Toimittajalta: "Mon­ta­ko pan­de­miaa lai­te­taan, kaksi, kolme vai neljä?"

Mainos: Tutustu Koillissanomat Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

"Hie­noa, kun saatiin evers­til­le jär­jes­ty­mään tulo Kuu­sa­moon" – kan­sal­lis­ta ve­te­raa­ni­päi­vää vie­te­tään kes­ki­viik­ko­na eri­koi­ses­sa hen­ges­sä

Kansallisen veteraanipäivän viettäminen keskiviikkona saa poikkeuksellisia sävyjä, kun meneillään on Venäjän aloittama raaka sota Ukrainassa.

Keskiviikkoiltana Kuusamotalolla on Kuusamo-Seuran järjestämä paneelikeskustelu rajaturvallisuudesta ja siihen kohdistuvista mahdollisista uhkatekijöistä. Paneelin puuhaajana on ollut seuran johtokunnan jäsen, entinen kansanedustaja Tuomo Hänninen.

– Meillä on seurassa ollut aikaisemmin mielessä seminaarin pitäminen ja turvallisuusteema. Kun vielä tuli tämä Ukrainan tilanne, niin rupesin kyselemään osallistujia, Hänninen kertoo.

Hänninen pyysi mukaan puolustusministeri Antti Kaikkosta, jonka kanssa hän istui yhden kauden vierekkäin eduskunnassa, mutta tällä oli kiireensä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.