Tuomio: Nis­sin­vaa­ran koulun suun­nit­te­li­ja va­hin­gon­kor­vauk­seen van­has­ta suun­nit­te­lu-ura­kas­taan

Joko luit: Pal­lo-Kar­hu­jen edustus aloit­taa jo pian val­mis­tau­tu­mi­sen ensi kauteen – Kai Puonti jatkaa pää­val­men­ta­ja­na

Toimittajalta: Onko di­gi­ta­li­saa­tio hyvä vai huono asia?

Mainos: Koillissanomat Digi talvitarjouksena 5 kk nyt vain 38,70 €! Tilaa tästä

Tilaajille

Pää­siäis­tä juh­li­taan vielä kas­vu­odo­tuk­sin kaupan alalla, mö­kit­kin va­rat­tu­na – Mah­dol­li­set liik­ku­mis­ra­joi­tuk­set eivät huo­le­ta: "Täytyy muis­taa, että suo­ma­lai­sia asuu myös muual­la"

Kaavailluista liikkumisrajoituksista huolimatta mökkejä on vapaana vain kourallinen. Kaupat ovat varautuneet normaaliin pääsiäismyyntiin.

Piinaviikko alkaa tänään, mutta pääsiäistä juhlitaan vielä kasvuodotuksin. Kuusamon marketit ovat varautuneet hyvään pääsiäismyyntiin. Vaikka varovaisuutta liikkumisen suhteen on ollut ilmassa, alueella on ollut hyvin ihmisiä koko syksyn ja talven ajan. Turvallinen liikkuminen on näytetty tällä alueella, Prisman liiketoimintajohtaja Tuija Heikkinen sanoo.

– Ihmiset ovat Rukan myynnissä näyttäneet, että kysyntää on. Ennakot on tehty, olemme varautuneet kasvusuuntaiseen pääsiäiseen. Siitä eteenpäinhän ei kukaan tiedä.

Myös K-Citymarket on varautunut tuotteiden ja tavaran puolesta täyteen pääsiäissesonkiin. Kauppias Kim Ulander odottaa vilkasta aikaa ja ennakoi reilun 30 prosentin kasvua normaalimyyntiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehdet ma, ke ja pe sekä arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Päivittäiset uutiset sähköpostiisi