Mainos: Tilaa Koillissanomat Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 3 kk 35,70 € + 2 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Pää­siäis­tä juh­li­taan vielä kas­vu­odo­tuk­sin kaupan alalla, mö­kit­kin va­rat­tu­na – Mah­dol­li­set liik­ku­mis­ra­joi­tuk­set eivät huo­le­ta: "Täytyy muis­taa, että suo­ma­lai­sia asuu myös muual­la"

Kaavailluista liikkumisrajoituksista huolimatta mökkejä on vapaana vain kourallinen. Kaupat ovat varautuneet normaaliin pääsiäismyyntiin.

Piinaviikko alkaa tänään, mutta pääsiäistä juhlitaan vielä kasvuodotuksin. Kuusamon marketit ovat varautuneet hyvään pääsiäismyyntiin. Vaikka varovaisuutta liikkumisen suhteen on ollut ilmassa, alueella on ollut hyvin ihmisiä koko syksyn ja talven ajan. Turvallinen liikkuminen on näytetty tällä alueella, Prisman liiketoimintajohtaja Tuija Heikkinen sanoo.

– Ihmiset ovat Rukan myynnissä näyttäneet, että kysyntää on. Ennakot on tehty, olemme varautuneet kasvusuuntaiseen pääsiäiseen. Siitä eteenpäinhän ei kukaan tiedä.

Myös K-Citymarket on varautunut tuotteiden ja tavaran puolesta täyteen pääsiäissesonkiin. Kauppias Kim Ulander odottaa vilkasta aikaa ja ennakoi reilun 30 prosentin kasvua normaalimyyntiin.

Lue digiä _3 kk vain 1 kk hinnalla_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.